ESSENCE

Kényeztetés Lettországból!

eperkrem.jpg 

Eperkrém szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Barackmag olajjal, eper kivonattal, krémmel és parfümmel gazdagítottuk. A szappan édes aromája egy nagy adag tejszínes eperdesszertre emlékeztet; pozitív és erotikus gondolatokat ébresztve. Gyengéden, óvatosan tisztítja a bõrt, miközben selymessé és illatossá várázsolja.
Az eper krém szappant olyannak ajándékozd, akit nagyon szeretsz.

citrus.jpg

Citrus szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Rizskorpa olajjal, barrackmag granulátummal, piros paprika kivonattal, citrom, narancs és grapefruit illóolajokkal gazdagítottuk. A szappan frissítõ citrom aromával rendelkezik. Melegítõ, súroló és mikromasszírozó képességének köszönhetõen tisztítja a bõrt, javítja a bõr vérellátó és keringési folyamatait, ezáltal segít a szervezet méregtelenítésében. Kitűnõ segítség a cellulite elleni harcban.
A citrus szappan minden bõrtípus ápolására ajánlható.


dinnye.jpg

Sárgadinnye szappan

Édesmandula olaj, kókuszolaj, és pálmaolaj felhasználásával készült, majd uborka kivonattal és krémmel gazdagítottuk. A dinnye szappannak határozott, édes illata energiával tölt fel - használata legjobb módja a felébredésnek! Gyengéden ápolja és illatosítja a bõrt. Minden bõrtípusra, de fõleg száraz bõrre ajánljuk.

gyenged_simogotas.jpg

Gyengéd simogatás szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Aloe dzsúzzal, uborka mag kivonattal, kakaó, shea és mango vajjal gazdagítottuk. A szappan gyengéden tisztítja, elsimítja a bõrt, frissíti, és hidratálja, A és E vitaminnal látja el. A “gyengéd simogotás” szappan napi arc és bõrápolásra alkalmas, minden típusú bõrre.

harsfa.jpg

Hársfavirág szappan

Kellemes nyári hársfa aromával, pálmaolajjal, kójkuszolajjal gazdaitottuk. A hársfa virágai különleges, tiszta illatuk miatt kedveltek. Gyógyhatása miatt számos gyógyteában felhasználják a hársfa virágait. Hársfa kivonatot, száritott hársfa virágokat adtunk hozzá. Férfiak és nõk számára egyaránt ajánljuk. Minden bõrtipusra kitûnõ.

 

fenyotu.jpg

Fenyőtű szappan

Az erős fenyőtű aroma pozitív, erősítő hatással van a testre és szellemre. Kókusz olajon és a pálma gyümölcsének magjából kinyert olajon kivül szõlõmag olajat, tűlevél illóolajat, subás farkasfog kivonatot és krémet tartalmaz. Minden bõrtípusra kitűnő, de különösen száraz bőrre ajánljuk.

reggeli.jpg

      Reggeli harmat szappan

Kókuszolaj és pálmaolaj felhasználásával készült, aloe dzsúzzal gazdagűtottuk. Aromája a frissen kaszált fű illatát idézi. Gyengéden tisztőtja, hidratálja és táplálja a bőrt. Minden bőrtípusra ajánljuk.

meztej.jpg

 Méz-tej szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Mézzel, tejjel, ginseng kivonattal, kakaó és mangó vajjal gazdagítottuk. Az édes méz aromájú szappan simítja, puhítja és táplálja a bõrt. Megelõzi a bõr öregedését, javítja a vér keringését, rugalmasságát és újraéleszti a bõr védõrétegét. A méz-tej szappan kitûnõ a száraz, igénybevett bõr ápolására. Nem ajánljuk olyan személyek számára, akik fokozottan érzékenyek tejre vagy mézre.

orgona.jpg

   Orgona szappan

Levendula illóolajjal és háromszínu árvácska kivonattal gazdagítottuk ezt a glicerin szappant. Kisimítja és regenerálja a fáradt bőrt. A levendula illóolaj is fertőtleníti és megnyugtatja a bőrt. A friss, vidám aromájú orgona a tavasz, az új kezdet, az öröm és romantika illata. A szappan gynegéden tisztítja és hidratálja a bőrt. Minden bőrtípusra kitűnő.

vizeses.jpg

 Vízesés szappan

Az óceán partján érezhetõ friss fuvallatok illatát csempásztük ebbe a kókuszolajbõl és pálmaolajból készített szappanba. A benne lévõ szõlõmagolaj mélyen ápolja a bõrt. Illatosítja és gyengéden tisztítja a bõr felszínét. Minden bõrtípusra ajánljuk, de kifejezetten száraz bõrre. 

 jazmin.jpg

Jázmin szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Rizskorpa olajjal, ibolya kivonattal és parfûmöket adtunk hozzá a teljes hatás kedvéért.
Nehéz ellenállni magávalragadó, érzéki illatának. Gyengéden tisztítja, óvja a száraz, érzékeny bõrt. A jázmin szappan száraz és érzékeny bõr napi ápolására ajánlott.

vanilia.jpg

Vanília krémszappan

Csábítóan édes vanilia aromával gazdagítottuk ezt a kókusz- és pálma olajból készitett szappant. Kakaó-, mangó- és shea vajat is hozzákevertünk, hogy még jobban ápolja a száraz, fáradt bőrt. Az édes vanília aroma fürdés után is hosszan megmarad. Minden bõrtípusra ajánljuk, de különösen száraz bõrre.

fonok.jpg 

Főnök szappan

Vizipaprika kivonattal, rizskorpa olajjal és parfûmökkel gazdagítottuk ezt a pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült szappant. A szappan modern, dinamikus aromája kellemes illattal ajándékozza meg nõk és férfiak bõrét. Gyengéden tisztítja a bõrt, védi a környezet ártó hatásaitól. A “Fõnök” szappan minden bõrtípusra ajánlott. 

grapefruit.jpg

Grapefruit-birsalma krémszappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Barack mag olajjal, quince kivonattal, grapefruit illóolajjal, krémmel és parfümmel gazdagítottuk.
A “C” vitaminban gazdag tisztító hatású, serkenti a bõr vérkeringsét, az anyagcserét. Kitûnõ fizikai igénybevétel utáni izomfájdalmak enyhítésére. A Grapefruit-birsalma szappan különösen zsíros bõr ápolására ajánlott.

kave.jpg

Kávé krém szappan

Készítésekor édes mandula olajjal, tölgyfakéreg kivonattal, kávészemekkel, krémmel és parfümmel gazdagítottuk. Ez az illatokban gazdag, simító, gyengéden masszírozó szappan kiváló bõrtisztító és sejt-revitalizáló hatással rendelkezik. Minden bõrtípusra alkalmas. Mint minden szappanunk,a kávé krém szappan is nagy mennyiségben tartalmaz kókuszdió és pálmafa mag olajat.

narancfahej.jpg

Narancs-fahéj szappan

Narancs és fahéj illóolajjal, barackmag olajjal, parfûmökkel, ezüsttövis bogyó és berkenye kivonattal gazdagítottuk a pálmafamag és kókuszdió olajból készült szappant. Javítja a nyirokmûködést és a vérkeringést. Visszahozza az arc természetes színét, erõsíti a bõr felsõ rétegét. Édesen fûszeres aromáját belélegezve javul a közérzet, elmúlik a melankólia és fáradság. Felmelegít, erotikus hangulatba ringat. A narancs fahéj szappant normál, száraz és érzékeny bõrre ajánljuk.

firenzei_irisz.jpg

Firenzei írisz szappan

Ez a kellemes, vidám aromájú glicerin szappan nem csak a bőrt ápolja és jobb kedvre deríti használóját, de serkenti a kreatív gondolkodást és aromaterápiás hatásával hozzájárulhat az emberek közötti nagyobb harmónia eléréséhez.

meggy.jpg

Meggy krém szappan

Ez a szappan kellemes nyári meggy aroma hozzáadásával készült. Édes mandula olajat, krémet, kókuszolajat és pálmaolajat is tartalmaz. Gyengéden tisztítja a bõrt. Minden bõrtipusra kitûnõ, de különösen száraz bõrre ajánljuk.

szilva.jpg

Szilva szappan

Édes szilva aromával édesítettük ezt a kókusz- és pálmaolajból készült szappant. Édes mandula olajjal gazdagítottuk, hogy még gyengédebben ápolja a száraz bõrt. Szexi illata nõknek és férfiaknak egyaránt vonzó. Minden bõrtípusra kitûnõ.

mentol.jpg

Mentol szappan

Fáztál már forró zuhany alatt? A Mentol szappan használatakor úgy érzed majd, hogy jégcsapok nőttek a bőröd felszínén, melyek hosszú ideig hűtenek majd.

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Szõlõmagolajjal, menthol kivonattal, mentol kristályokkal és aloe vera préselt levével gazdagítottuk.
A szappan friss aromája energiával tölt fel. Serkenti a koncentráló képességet, tisztítja a légutakat, mozgósítja a test pozitív energiáit. Az Aloe Vera ápolja, a menta frissíti a bõrt, amely használatat után egészségesebbnek és frissebbnek látszik.

kokusz.jpg

 Kókusz szappan

Édes, egzotikus kókusz aroma jellemzõ erre a kókuszolajból és pálmaolajból készitett szappanra. Édes mandula olajjal és krémmel gazdagítottuk, hogy még jobban ápolja a száraz bőrt. Kókuszdarabokat tartalmaz, amelyek gyengéden masszirozzák a bőrt, könnyû, csábító aromát hagyva maguk után. Minden bõrtípusra kitûnõ.

sellolany.jpg

Sellőlány szappan

Friss tengeri alga aromával gazdagitottuk ezt a kókusz- és pálmaolajból készített szappant. Gyengéden tisztítja és illatosítja a bõrt. Minden bõrtípusra ajánljuk.


gyongyvirag.jpg

Gyöngyvirág szappan

Völgyi gyöngyvirág parfümmel gazdagitottuk ezt a kókuszolajoból, pálmaolajból készült szappant. A gyöngyvirág szappan elegáns, érzéki illata sokáig érezhetõ marad a bõrõn. Tisztit és illatósit. Minden bõrtipusra kitûnõ.

mezakac.jpg

Mézakác szappan

Barackmag olajjal, narancs illóolajjal gazdagítottuk ezt a glicerin szappant. Regenerálja és tisztítja a bőr felületét. A napsugarakra emlékeztető aromája segíti pozitív energiával feltöltődni használóját. Az akácot az egyik legromantikusabb növényként is ismerik. Minden bőrtípusra kitűnő.

kamilla.jpg

Kamilla szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Oliva olajjal, kamilla és levendula kivonattal gazdagítottuk.

zabpehely.jpg

Zabpehely-citromfű szappan

Friss citromfû aromával és illóolajjal, kakaó, mangó és shea vajjal gazdagítottuk ezt a glicerin szappant. A zabpehely gyengéden masszírozza a bõrt, eltávolitja az elhalt hámsejteket, tisztitja a bõrt, miközben a shea-, mangó- és kakaóvaj visszaállítja a bõr puhaságát. Nagy mennyiségben tartalmaz pálma mag olajat, kókuszolajat.

rozsakrem.jpg

Rózsa krém szappan

Évszázadok óta a nõk kedvence a rózsa rendkívül feminin illata. Ez a kókusz- és pálmaolajból készült szappan aloe dzsúzzal és krémmel teszi a bõrt még bársonyosabbá. A rózsa parfüm illata sokáig érezhetõ marad a bõr felületén. Minden bõrtípusra ajánljuk, de kifejezetten száraz bõrre.

 

borsmenta_euk.jpg

Borsmenta-eukaliptusz szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Szõlõmagolajjal, mentával, eukalipusz illóolajjal és csalán kivonattal gazdagítottuk. A szappan fertõtlenítõ hatású és friss aromája energiával tölt fel. Serkenti a koncentráló képességet, javítja az emlékezetet, mozgósítja a test pozitív energiáit. Ápolja és frissíti a bõrt, amely használatat után egészségesebbnek és frissebbnek látszik.

citromkrem.jpg

Citrom krém szappan

Pálmafa magjának gyümölcsébõl és kókuszdió olajból készült. Barackmag olajjal, citrom illóolajjal, árpa csíra kivonattal, krémmel és parfümökkel gazdagítottuk. A szappanban lévõ friss, édeskés citrom aroma frissé tesz, javítja a közérzetet, növeli a koncentráló képességet. Helyreállítja a bõr anyagcsere folyamatait, ápolja az igénybevett, érzékeny bõrt. A citrom krém szappan mninden bõrtípus ápolására kitûnõ.

levendulakrem.jpg

Levendula krém szappan

Klasszikus francia levendula illatú szappan, amely pálmaolajból és kókuszolajból készült. Levendula illóolajjal, csalán kivonattal és aloe esszenciával gazdagítottuk. A levendula szappan kitűnően alkalmas mindenféle bõrtípusra.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 23
Heti: 48
Havi: 182
Össz.: 33 548

Látogatottság növelés
Oldal: Szappanok
ESSENCE - © 2008 - 2018 - essence.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »